O nama

O nama

Više od 20 godina proizvodnje rokovnik i planera vrhunske kvalitete i dopadljivog dizajna. Pri izradimo koristimo samo najkvalitetnije materijele i posvećujemo posebnu pozornost svim fazama proizvodnje.


Tvrtka BIZ PLANER tržišni je lider na području proizvodnje prestižnih rokovničkih artikala u Hrvatskoj.

Više od 20 godina pomičemo granice kvalitete i profesionalnosti u proizvodnji vrhunskih proizvoda, uvijek ukorak s najmodernijim tehnologijama i primijenjenim dostignućima znanosti.

Rokovnici, planeri i bilježnice raznih formata s besprijekornim knjižnim blokom i zadivljujućim materijalima korištenim za izradu korica, stvaraju sinergijski užitak prilikom korištenja naših proizvoda. 

Zbog izrazito pozitivnih reakcija na naše proizvode, tvrtka BIZ PLANER je razvila i predstavila široki asortiman gotovih proizvoda koji možete pronaći kod naših prodajnih partnera.

Dizajneri i marketinške agencije postavljaju sve više zahtjeve pri odabiru materijala, tehničkih mogućnosti i kvalitete izrade promotivnih artikala, kako bi zadovoljili potrebe svojih klijenata. To je stalna inspiracija za BIZ PLANER.

U mogućnosti smo ponuditi Vam vrhunske, ekološke materijale, poput flexiuma (aluminij) sintetskih proizvoda (polipropilen, poliester i dr.), ljepenki obojenih u masi i svile.

Uz Vaš dizajn pretvaramo navedene materijale u vrhunske proizvode kao što su: mape, koferi, rokovnici, adresari, foto albumi i dr.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »